Terug naar ons verhaal
Daarom werk je @
Fontys ICT

Omdat je geen standaard docent bent. Jij wilt samenwerken met je studenten om het beste uit ze te halen. Jij start projecten en legt verbinding tussen innovatie bedrijven en jouw kwaliteiten. Jouw skills, competenties en je ervaring hebben je op het punt in je carriere gebracht dat je zelf de toekomst van ICT wilt vormgeven. Bij Fontys ICT benut je dat verleden en richt je je op de toekomst.
Op NEW GEN ICT. Doe jij mee?

I'm

NEW GEN ICT

WHAT'S YOUR IMPACT ON ME?

Ook voor jou voelt het goed om van belang te zijn. Dus rijst de vraag; hoe betekenisvol is je huidige werk eigenlijk? Je ontdekt het met deze challenge. Met acht stellingen bepaal je jouw impact op de nieuwe generatie ICT.
Duur: 1 minuut

Daarom is dit jouw volgende stap

Vorm de
toekomst
van ICT

Druk je stempel op de toekomst van ICT. Met jouw ervaring, skills en competenties als basis. En de vrijheid om jouw interesses na te jagen.

Vorm je
studenten

De volgende generatie baanbrekers. De denkers en makers van de toekomst. Jij bereidt ze voor op een mooie toekomst. Jij helpt ze het beste uit zichzelf te halen.

Vorm
samenwerkingen

Zoek de samenwerking met vooraanstaande bedrijven in de slimste regio van Nederland. En ver daarbuiten. Bedenk, ontwikkel, test en rol samen uit.

Vorm
vooruitgang

Denk en werk mee aan uitdagende ICT-projecten. Ontdek, leer en bereik samen met studenten en het werkveld toonaangevende resultaten. Om trots op te zijn.